George Clooney je danes eden izmed najbolje plačanih igralcev, prejel pa je tudi že oskarja. Foto: Reuters
George Clooney je danes eden izmed najbolje plačanih igralcev, prejel pa je tudi že oskarja. Foto: Reuters
George Clooney, Sarah Larson
Enega izmed najbolj zaželenih samcev je omrežila natakarica Sarah Larson. Foto: EPA

Producent nadaljevanke Urgenca David Zabel se trudi, da bi v zadnji del nadaljevanke, ki so jo snemali kar 15 sezon, pridobil vse pomembnejše junake, ki so skozi leta odšli iz priljubljene serije.

Z zadnjim delom želijo pokazati, kam je pot zanesla junake, ki so se nekoč podili po hodnikih bolnišnice. "V zadnjem delu bomo poskusili naredititi nekakšen sklep, zamislili smo si ga tako, da bi zvabili čim več igralcev, ki so v nadaljevanki nastopali v preteklih letih. Ni rečeno, da nam bo uspelo, ampak bomo poizkusili," pravi producent.

Nazaj prihaja tudi Dr. Mark Green
Največji uspeh bi seveda bil, če bi v zadnjem delu nastopil George Clooney, ki je od leta 1994 do 1999 upodabljal Douglasa Rossa, ta vloga pa ga je izstrelila med najbolje plačane hollywoodske igralce. Od takrat je nanizal številne uspešnice, denarno se je najbolj izplačala trilogija Oceanovih 11, 12 in 13, v kateri je zaigral ob Bradu Pittu in Mattu Damonu, kritike pa je pridobil v filmu Syriana, za upodobitev Boba Barnesa je prejel oskarja za stransko vlogo. Letos je bil nominiran za oskarja za glavno vlogo v filmu Michael Clayton. V Hollywoodu je cenjen tudi zaradi svojih režiserskih poskusov, največ pozitivnih kritik je požel za film Lahko noč in srečno.

Na NBC-ju, kjer so 15 let predvajali nadaljevanko, si želijo tudi, da bi v zadnjem delu nastopil Anthony Edwards, čeprav je njegov lik Mark Green umrl zaradi tumorja. To pa se jim niti ne zdi takšna ovira, saj razmišljajo, da bi ga vključili tako, da bi pokazali del njegove preteklosti, ko je bil še živ.