George Michael pravi, da si Elton bolestno želi, da bi ga prosil za pomoč. A se to ne bo zgodilo, trdi. Foto: EPA
George Michael pravi, da si Elton bolestno želi, da bi ga prosil za pomoč. A se to ne bo zgodilo, trdi. Foto: EPA

46-letni George in 62-letni Elton sta bila sicer dolga leta prijatelja in sta tudi glasbeno sodelovala - najbolj znana je njuna skupna izvedba Eltonove uspešnice Don’t Let The Sun Go Down On Me na Live Aidu leta 1985, z isto pesmijo pa sta se v začetku 90. zavihtela tudi na vrhove glasbenih lestvic. A potem ko je Elton v medijih večkrat izrazil zaskrbljenost za Michaela, sta se javno sprla.

"Nisem videti napol mrtev"
"Elton živi za to. Ne bo srečen, dokler mu sredi noči ne potrkam na vrata in rečem: Prosim, prosim, pomagaj mi, Elton. Pelji me na odvajanje," je George potožil v nenavadno iskrenem intervjuju v Guardianu. "To se ne bo zgodilo. Veste, kaj sem slišal prejšnji teden? Geri (Halliwell, op. a.) je Kennyju (Georgeev spremljevalec Kenny Goss, op. a.) povedala, da je Bono po pogovoru z Eltonom stopil do nje in rekel: 'Kaj lahko storimo za Georgea?'"

"S tem se moram ukvarjati, ker nočem biti del te družbene klike," je dodal George. "Vse, kar moram storiti, da se to konča, je, da začnem hoditi ven v Londonu in bodo ljudje videli, da nisem videti napol mrtev. Kot da Bona kaj briga, kaj počnem s svojo zasebnostjo. Elton mora samo zapreti usta in živeti svoje življenje," je sklenil.