Nov parček na družabni sceni? Foto: EPA
Nov parček na družabni sceni? Foto: EPA

Po poročanju ameriškega tabloida US Weekly je 52-letni igralec in režiser konec septembra v svojo vilo v Los Angelesu povabil temnolaso Hrvatico, ki je z njim preživela noč. A med Georgeem in Moniko se menda iskrice krešejo že vse od leta 2004, ko sta se prvič romantično zapletla, od takrat pa se vsake toliko pojavijo govorice o njuni vzajemni naklonjenosti.

"Več ur sta se pogovarjala, med njima je izjemna kemija," je dejal neimenovani vir. Odkrito sta se spogledovala in zapeljevala tudi maja, ko sta se srečala v londonskem nočnem klubu LouLou's. Čeprav je bil Clooney takrat vsaj uradno še vedno v zvezi s Stacy Keibler (po dveh letih zveze sta se razšla julija), pa se Moniki ni mogel upreti, tako da sta vso noč preplesala tesno objeta. "Vse od tiste noči jo je večkrat poklical in ji pošiljal sms-sporočila."

"Obožujem ga"
33-letna Hrvatica je bila sicer rojena v Osijeku, živi pa v Londonu, kjer se ukvarja z manekenstvom in vodenjem prireditev. Revija jo je opisala z besedami "hrvaška senzacija". Da se med Moniko in Georgeem nekaj plete, so rumeni mediji pisali že leta 2007, ko so ju paparaci zalotili med objemanjem in poljubljanjem, a takrat je Hrvatica zatrdila, da sta le prijatelja. "Občasno se slišiva, večkrat se druživa. Obožujem ga, super človek je. Rad se šali, ima dobro srce, je očarljiv. Če bi se nekega dne odločil, da se bo poročil in bi k meni prišel s prstanom, ga ne bi zavrnila," je takrat Monika opisala njun odnos.

Očitno je zvezdnik obrnil nov list v svojem življenju, enako pa velja za njegovo nekdanjo ljubezen Stacy, ki je na družbenih omrežjih nedavno objavilo fotografijo sebe in svojega novega fanta Jareda Pobreja med romantičnim pobegom v Pariz. Stacy je sicer sama prekinila romanco z Georgeem, saj ji zveza na razdaljo ni več zadostovala. "Oba sta kar naprej delala, zato se skorajda nista več videla. Ne moreš imeti partnerja, ki ga sploh ne vidiš," je razlog za razpad zveze pojasnila njena prijateljica.