Geri je razkrila, zakaj ima tako bujno oprsje. Foto: EPA
Geri je razkrila, zakaj ima tako bujno oprsje. Foto: EPA
Zaradi svojega oprsja je bila povabljena tudi na dunajski operni ples. Foto: EPA

Nekdanja članica nekdaj priljubljene ženske glasbene zasedbe Spice Girls je dejala, da že od svojega 19. leta spi z modrčkom, ki ji pomaga, da njene velike prsi zaobidejo "zakon gravitacije".

32-letna zvezdnica je povedala, da bo nekoč, ko bo babica, lahko z veseljem pogledala slike svojega golega telesa. Njene velike prsi pa so ji poleg lastnega zadovoljstva očitno prinesle tudi lep kupček denarja, saj so bile prav gotovo eden od razlogov, da jo je avstrijski milijarder Richard Lunger, ki je velik oboževalec žensk z velikim oprsjem, povabil na znameniti operni ples v dunajsko opero.

72-letni bogataš, ki ga je v preteklosti na plesu spremljala tudi bujna Pamela Anderson, je za Gerijino spremstvo plačal prek pol milijona evrov. Pevka pa je pred kratkim doživela tudi grenko izkušnjo, saj so jo producenti oddaje, v kateri zvezdniki igrajo golf, zavrnili, ker naj ne bi imela pojma o tem športu.

Pevka je zatrdila, da bi se lahko veščin te igre na travi kaj hitro naučila in se v oddaji pridružila Michaelu Douglasu, Catherini Zeti Jones in Silvestru Stalloneju, ki golf obvladajo.