Kako se bo škandal končal - z ločitvijo, tožbami, novimi podrobnostmi - ali pa bo odšel v pozabo? Foto: EPA
Kako se bo škandal končal - z ločitvijo, tožbami, novimi podrobnostmi - ali pa bo odšel v pozabo? Foto: EPA
Ryan Giggs in Alex Ferguson
Ryan Giggs in Alex Ferguson - dve legendi rdečih vragov. Se bo Giggs s sklonjeno glavo poslovil od Old Trafforda? Foto: EPA

Britanski mediji "kopljejo" naprej po skrivnem življenju osramočenega nogometnega zvezdnika Ryana Giggsa. In odkrili so že marsikaj novega. Najprej so razkrinkali Giggsovo svakinjo Natasho, ki je pred dnevi trdila, da jo je močno prizadelo, ko je izvedela, da ni bila edina zvezdnikova ljubica.

Kot po tekočem traku ...
A to so bile krokodilje solze, saj je prišlo na dan, da je 28-letna nepremičninska posrednica svojega moža Rhodrija, s katerim ima dva otroka, varala kar s ŠTIRIMI trenutnimi ali nekdanjimi člani moštva Manchester United. Med njenimi ljubimci naj bi bili poleg svaka Ryana še Dwight Yorke, ki je pri 39 letih danes že upokojen, 25-letni Phil Bardsley, ki zdaj igra za Sunderland in 24-letni Danny Simpson, trenutni član Newcastle Uniteda.

Pa nazaj k Giggsu, ki je vrsto let veljal za pravi zgled vrhunskega športnika. Morda mu bo kljub razkritim aferam - spomnimo, ob Natashi je v posteljo skočil z Imogen Thomas in še z eno, za zdaj neimenovano žensko, s katero naj bi se dobival dve leti - uspelo celo obdržati zakon z ženo Stacy.

Žena: Potrebuje mojo pomoč
Žena mu je namreč obljubila, da mu bo v teh težkih časih stala ob strani: "Ryan trpi za boleznijo, kar odvisnost je, in potrebuje mojo pomoč. Če bo uresničil obljube, ki mi jih je dal, bova premagala to krizo. Nikoli ni ljubil Imogen in Natashe. Naša družina bo skupaj premagala to zadevo," naj bi dejala neki prijateljici. Giggs ji je tako obljubil, da bo odšel na kliniko za odvajanje od spolnosti in jo na kolenih prosil, naj mu ne obrne hrbta,"saj brez nje ne bo preživel".

Na čigavo stran se bo postavil izdani brat?
Na družinsko srečanje naj bi prišel tudi izdani Ryanov brat Rhodri, ki je po razkritju, da sta mu žena in brat "nataknila roge", povsem pobesnel, nato pa se odselil k prijatelju. 37-letni Ryan, sicer 20. najbogatejši britanski športnik, naj bi bil še naprej brez sramu, saj je bratu, ki se preživlja kot voznik tovornjaka, ponudil 250.000 funtov v zameno za molk.

Njun prijatelj je dejal: "Zadnje, kar si Ryan v tem trenutku želi, je, da bi na dan prišlo še več njegovih spolnih grehov. Če kdo, pa prav Rhodri ve za največ njegovih skrivnosti. A trenutno je še povsem zmeden zaradi vseh stvari, ki jih je izvedel, in ne ve, kaj naj stori. Prebija se skozi pekel. Besen je na brata, po drugi strani pa bi mu zajeten kup denarja prav prišel ..."

Bo nogometu pomahal v slovo?
Valežanski nogometaš se sicer še vedno z ženo in njunima dvema otrokoma skriva nekje v Sredozemlju, njegovi sorodniki pa se bojijo, da bi skozi čez plot, o katerih mediji pišejo iz dneva v dan, lahko pomenili tudi neslaven konec njegove kariere.

"Vprašanje je, kaj se bo zgodilo, ko bo prvič spet zakorakal na nogometno zelenico. Mnogi njegovi navijači so povsem izgubili spoštovanje do njega, drugi se bodo iz njega norčevali. Zaveda se, da mu bo težko in takšnega odnosa si res ne zasluži ...," je dejal njegov sorodnik. Nekaj dodatnih prostih dni mu je namenil tudi trener Alex Ferguson, ki mu je dejal, naj si skuša dodobra prečistiti glavo.