Tom Brady in Gisel Bündchen sta bila poročena 13 let. Foto: AP
Tom Brady in Gisel Bündchen sta bila poročena 13 let. Foto: AP

Par jo je tudi mahnil na večerjo v družbi obeh otrok 42-letne brazilske manekenke, 12-letnim Benjaminom in devetletno Vivian.

Page Six poroča, da ni jasno, kdaj se je romanca med Bündchenovo in Valentejem začela, sta pa imela lani snemanje za revijo Dust skupaj z njegovima bratoma Pedrom in Giujem, soustanoviteljema centra Valente Brothers v Miamiju. Gisele se je nato jiu-jitsuja lotila februarja letos, na Instagramu pa brate Valente označila za “izjemne učitelje".

“Trdno verjamem, da več orodij, kot jih imamo v naši škatli z orodjem, toliko bolje,” je zapisala Gisele. “Odkar sem začela trenirati samoobrambo, se počutim močnejšo, samozavestneje in bolj opolnomočeno. Mislim, da je to pomembna veščina za vse, še posebej pa za nas, ženske. Hvala, @ValenteBrothers, ker ste naredili treninge tako zabavne. Se že veselim, da se še izboljšam. Gremo!"

Ob tem je delila posnetek svojega treninga v studiu bratov Valente, na kar se je Brady takrat odzval s hudomušnim pripisom: “Šteti so mi dnevi, ko bom še lahko puščal umazano posodo v umivalniku.”

Kaplja čez rob bila Bradyjeva vrnitev v nogomet

Da v 13-letnem zakonu med Bündchenovo in Bradyjem škripa, je Page Six prvič poročal septembra.

Nekoč sanjski par naj bi prestal "epski prepir", po katerem poti nazaj ni bilo več, razlog pa je bila odločitev 45-letnega Bradyja, da "prekine pokoj" od profesionalnega ameriškega nogometa, kar naj bi Gisele, ki je potrpežljivo čakala na čas, ko se bo njen mož posvetil družini, povsem razjarilo.

Po nekaj tednih je par tudi uradno sporočil, da se ločujeta. “To odločitev sva sprejela prijateljsko in z veliko hvaležnostjo za čas, ki sva ga preživela skupaj,” je zapisal zvezdnik Lige NFL na svojem Instagramu. “Še naprej bova sodelovala kot starša.”

Bündchen pa je na svojem Instagramu zapisala, da je sama "vedno za prioriteto postavljala otroka”, kar so številni interpretirali kot bodico, uperjeno v karierističnega moža.

Foto: AP
Foto: AP

Tom Brady: Brez obžalovanja

Ta medtem vztraja pri svojem in trdi, da "ne obžaluje prav ničesar", ko gre za njegovo ponovno vrnitev k Ligi NFL – in to kljub ločitvi in slabemu uvodu v sezono.

“Vrnil sem se, ker sem čutil, da moram tekmovati. O tem sem govoril z ekipo, oni pa so bili navdušeni nad tem, da sem se vrnil,” je povedal Brady novinarjem v petek.

Ko so ga vprašali, ali kar koli glede svojih kariernih odločitev obžaluje, pa: “Prav ničesar. Zagotovo ne. Takih zadev običajno ne obžalujem, mislim, da ko se nečemu zavežem, to iskreno mislim in se skušam po najboljših močeh odrezati in izkoristiti dano priložnost," je povedal.

Oče treh otrok (poleg Benjamina in Vivian ima iz prejšnje zveze z igralko Bridget Moynahan še 15-letnega sina Jacka) sicer ločitve od Gisele ni neposredno omenjal.