Za Gisele so se prejšnji teden obračale glave v Sao Paulu. Foto: EPA
Za Gisele so se prejšnji teden obračale glave v Sao Paulu. Foto: EPA

28-letna brazilska supermanekenka je te dni na domači zemlji, saj je v Sao Paulu potekal teden mode. Pred tamkajšnjimi novinarji je zanikala govorice, da ji je Tom že nataknil prstan, čeprav so mediji večkrat poročali o tem.

"Najprej so na spletni strani TMZ-ja zapisali, da me je zasnubil na letalu. Res je, da sva 24. decembra letela v Boston, a takrat smo z nekaterimi potniki nazdravili božiču. Nekdo je to videl in napačno sklepal, da nazdravljamo nama. Naslednji dan sem prejela več kot sto elektronskih sporočil prijateljev, ki so se veselili tega dogodka," je dejala lepotica.

In nadaljevala: "Minilo je le nekaj dni in že so v reviji People zapisali, da me je Tom zasnubil prejšnji petek. Ne morem verjeti, saj tisti dan sploh nisva bila skupaj."

Ni važno kje, važno, da ne bo "norišnice"
Po njenih besedah niso resnični niti namigi, da sta si za kraj poročnega obreda že izbrala Kostariko. "Ni mi jasno, od kod so prišle te informacije. Morda zato, ker imam tam hišo. V resnici še vedno ne vem, kje se želim poročiti, vem le, da bo šlo za majhen, zaseben obred. Ne maram zabav, zato bom praznovala le z najožjimi prijatelji in družino," je dejala najbolje plačana manekenka na svetu.

Morda pa so bile govorice o zaroki in skorajšnji poroki le malo prezgodnje. Tom je namreč pred dnevi dejal: "Brez dvoma je Gisele prava, ena in edina. Z njo sem preprosto srečen."

A. P.