Goran in Tatjana se z otrokoma selita v Ameriko. Foto: Index.hr
Goran in Tatjana se z otrokoma selita v Ameriko. Foto: Index.hr

Voditeljica Vanja Halilović, s katero je imel Goran ljubezensko afero, naj bi v teh dneh preživljala pravo nočno moro. Njena dobra prijateljica je za tednik Extra izjavila, da je Vanja užaljena, ker so jo ljudje označili za ljubico in razdiralko zakonov: "Ne upa si več brati forumov in izgubila je zaupanje v ljudi, tudi najbližje." Po več tednih ignoriranja naj bi jo poklical tudi soudeležen v aferi.

Goran naj bi se Vanji po telefonu opravičil, njena prijateljica pa pravi, da je novico povedala medijem, da bi zanikala namigovanja, ki so se pojavila po razkritju afere, češ da je Vanja dolgoletni partnerki Ivaniševića, Tatjani Dragović, pošiljala grozilna sporočila.

Bilo naj bi celo obratno. "Tatjana, ki se je predstavila z imenom in priimkom, je klicala Vanjo na domači telefon in skušala rešiti krizo," pravi Vanjina prijateljica.

Ivanišević se seli v ZDA
Po nekaterih podatkih pa naj bi se družina Ivanišević, Goran, Tatjana in njuna otroka, kmalu preselila v ZDA. Tatjanina prijateljica Sanja Duggan je dejala, da je že vse pripravljeno za selitev čez lužo, s selitvijo pa naj bi se sprijaznila tudi Vanja.