Foto: AP
Foto: AP

26-letna igralka, ki jo večina pozna kot navijačico Chrissy Cunningham v seriji Stranger Things, je med igranjem igre Valorant na največji strani za pretočno predvajanje igranja videoiger Twitch oboževalcem povedala, da je postala veliko bolj izbirčna pri izbiri vlog. "Pri nekaj preteklih projektih se nisem dobro počutila ob ljudeh, s katerimi sem sodelovala," je povedala Van Dien.

Omenila je konkreten incident s producentom: "Na snemanju enega izmed preteklih filmov je producent najel tudi igralko, s katero je takrat spal. Rekel ji je, naj me povabi zraven," je povedala igralka in dodala: "To je moj šef, zato sem odklonila, nato pa jokala, tako me je pretreslo." Povedala je še, da se trenutno osredinja na svojo kariero na platformi Twitch, ker se tam lahko sama odloča, s kom sodeluje in se pogovarja.

V eni izmed objav na Twitterju je zapisala, da so se njene prioritete spremenile: "Ko postajam starejša, se moje službene prioritete spreminjajo. Čakam na pravi projekt, v katerem sodelujejo pravi ljudje s katerimi bi rada delala." Pred prebojem v Stranger Things je hčerka igralca Casperja Van Deina (Starship Troopers) igrala v serijah The Village in Greenhouse Academy ter v filmih V for Vengeance in What Comes Around.