Igralka ima korenine v Hondurasu. Foto: EPA
Igralka ima korenine v Hondurasu. Foto: EPA

Lucia Marisol se je rodila 4. maja, zvezdnica pa je novico z javnostjo delila včeraj, ko je na družbenih omrežjih objavila fotografijo, na kateri skupaj z možem Ryanom Piersom Williamsom držita njeno ročico.

"Mama, očka in starejši bratec smo presrečni, da je njena luč obsijala našo družino," je zapisala 36-letnica, enako fotografijo pa je delil tudi ponosni oče, ki se je z Americo leta 2018 razveselil že sina Sebastiana.

Ponosna starša. Foto: EPA
Ponosna starša. Foto: EPA

Donacije namesto daril

Igralka je dodala še, da je epidemija novega koronavirusa sicer res odnesla zabavo ob rojstvu otroka, a ob tem pozvala, naj vsi, ki bi želeli poslati darilo, to raje namenijo v dobrodelne namene – organizaciji Yes We Can, ki v Tijuani v Mehiki skrbi za mobilne šole.

"Da se bodo lahko tudi mame in otroci ob meji učili, igrali in počutili varne v teh težkih časih," je pojasnila.

Velika podpornica demokratov

Zvezdnica filmov Prave ženske imajo obline in Štiri prijateljice – ene hlače ter scenarist, igralec in režiser, ki sta se poročila leta 2011, sta se spoznala že v svojih študentskih časih, ko jo je povabil k sodelovanju pri svojem prvem filmskem študijskem projektu.

America, njena starša sta sredi 70. let v ZDA prišla iz Hondurasa, je sicer znana tudi kot politična aktivistka, saj se je leta 2008 na terenu pridružila kampanji Hillary Clinton, tudi v prihodnjih letih se je udeleževala demokratskih konvencij, januarja 2017 pa je bila celo otvoritvena govornica na ženskem shodu v Washingtonu, dan po inavguraciji predsednika Donalda Trumpa.