Guns N' Roses so imeli
Guns N' Roses so imeli "postanek" na ameriško-kanadski meji. Foto: EPA

Guns N' Roses so trenutno na turneji Not in This Lifetime, v okviru katere jih je čakal tudi sobotni nastop v Torontu, na katerega pa so skoraj zamudili, vendar so se občinstvu opravičili z dobrim razlogom.

Zgodbo je z odra razložil Axl Rose in pojasnil, da je prišlo do zapleta na ameriško-kanadski meji, kjer "sicer niso bili ravno aretirani, ampak pridržani".

Pri njih so namreč našli pištolo, ki jo sicer ni nosil nobeden izmed glasbenikov, ampak nekdo iz vrst organizatorjev turneje, vendar so pridržali celotno skupino, ki je potovala iz Philadelphie.

"Saj veste, zgodi se. Lahko pač pozabiš na presneto pištolo," je incident komentiral pevec, ki je ob tem poudaril, da so bili organi pregona sicer zelo profesionalni in vljudni do njih.

"Jaz nisem Robert Trujillo"
Še prijaznejši pa so bili nekaj dni pred tem beloruski cariniki, ki so na letališču "prepoznali" člane skupine Red Hot Chili Peppers, ki so potovali v Moskvo. Navdušeno so jih odpeljali v svoje prostore in jih prosili, ali jim lahko podpišejo CD-je, slike in plakate z njihovimi podobami.

Glasbeniki so seveda radi privolili, ko pa so na mizo pred njimi priromali spominki za podpis, so ugotovili, da je celotna zbirka posvečena neki drugi skupini - Metallici!

Carinikom so razložili, da so jih očitno zamenjali, vendar pa se ti niso pustili zmesti in so vztrajali, naj pač podpišejo fotografije svojih glasbenih kolegov. "Kaj pa smo hoteli, imeli so vso moč," se je pošalil Flea in na Instagramu objavil, kako se res podpisuje pod podobo Metallice.