Kot kaže, se bo tričlanska družinica kmalu povečala. Foto: EPA
Kot kaže, se bo tričlanska družinica kmalu povečala. Foto: EPA

Vendar namerava Gwen pred povečanjem družine končati svojo trenutno turnejo, ki naj bi se zaključila novembra, in posneti album s svojo skupino No Doubt. "Vem, da se mi mudi, če hočem imeti še enega otroka, a tega ne želim storiti, ko sem na turneji," je za septembrsko izdajo revije InStyle povedala 37-letnica. "Komaj čakam, da bom ponovno noseča. Tako zabavno in romantično je," je še dodala Gwen.

Enoletni Kingston, ki svojo mamico spremlja med njeno turnejo, je prvi otrok pevke in modne oblikovalke ter njenega moža, prav tako pevca, 39-letnega Gavina Rossdala. O svojem prvorojencu je povedala, da je najboljša stvar, ki se ji je zgodila v življenju, in dodala, da je zelo navdušen nad glasbo.

"Zagotovo ne spim dovolj, vendar čas raje preživljam z njim. S seboj (na turneji - op. p.) imam tega zelo zabavnega, čudovitega fantka, ki se želi samo družiti z mano," je nad Kingstonom navdušena plavolasa pevka, ki je imela veliko lepega povedati tudi o svojem možu: "Je čudovit oče in kreativen kuhar. Vedno mi skuha kar koli si zaželim, tudi če je naš hladilnik popolnoma prazen."