Gwyneth že nekaj let bolj malo stoji pred kamerami, a to naj bi se v kratkem spremenilo. Foto: EPA
Gwyneth že nekaj let bolj malo stoji pred kamerami, a to naj bi se v kratkem spremenilo. Foto: EPA
Chris Martin
Chris in Gwyneth sta popoln par, pravijo njuni prijatelji, ki se na namigovanja o igralkinem muhastem obnašanju le skrivnostno nasmehnejo. Foto: EPA

"Gwyneth je res prijazna, ampak živi v svojem svetu, a s tem ne mislim nič slabega," je pojasnila Stewartova. Britansko igralko so osupnile nekatere Gwynethine ''ameriške'' navade, še bolj pa to, kako disciplinirana in stroga je Gwyneth do sebe.

"Med vajami in predstavami so za njeno prehrano skrbeli osebni kuharji. Je samo makrobiotično hrano, a bila je odlična. Celo čokoladni piškoti brez čokolade so bili čudoviti. Ves čas vadi jogo, a me ni silila, naj se ji pridružim. Morala pa sem vsak dan sodelovati v skupinskem objemu. To je nekaj, česar Britanci absolutno ne počnemo, ampak je bilo v redu," je povedala Sara, ki je s 33-letno Gwyneth igrala v londonski postavitvi drame Proof.

Moses na snemanju
Londončani pa so se Gwyneth čudili pred dnevi, ko se je v največji vročini po ulicah sprehajala v debelem tvidastem suknjiču. Tako toplo se je oblekla, ker je snemala oglas za korejsko modno hišo Bean Pole, s seboj pa je imela tudi trimesečnega sina Mosesa. Igralka sicer napoveduje, da bo več časa preživela tudi pred filmskimi kamerami. Odkar je pred dobrima dvema letoma rodila hčerko Apple, je zelo malo delala, saj ves svoj čas namenja družini.