Igralec, ki se je spet začel vdajati alkoholni omami, do preklica nima pravice do obiskovanja svojih dveh hčera. Foto: EPA
Igralec, ki se je spet začel vdajati alkoholni omami, do preklica nima pravice do obiskovanja svojih dveh hčera. Foto: EPA

Kot je znano, se je pred dnevi na spletu pojavil šokanten posnetek dodobra okajenega igralca, ki ga je posnela njegova 16-letna hčerka. Losangeleški sodnik je zato izničil Davidove pravice do obiskovanja dveh najstniških hčerk - skrbništvo nad 16-letno Taylor-Ann in 14-letno Hayley si deli s svojo nekdanjo soprogo Pamelo Bach.

Davidova usoda znana 21. maja
21. maja bo zaslišanje, na katerem bodo ugotavljali, ali je omenjeni posnetek, na katerem se "grdo pijani" David na tleh trudi pojesti hamburger, pristen in kako je pricurljal v javnost. David (vsaj) do takrat hčerk ne bo smel obiskati. Posnetek je domnevno nastal pred tremi meseci v Hasselhoffovem lasvegaškem domovanju, na njem Taylor-Ann očeta prosi: "Oče, obljubi mi, da danes zvečer ne boš pil alkohola, prav?"
Prejšnji teden je Hasselhoff izjavil, da je bil videoposnetek "zlonamerno spuščen v javnost", potem ko je prišel v napačne roke. Dodal je: "Veliko sem se naučil iz njega in zdaj imam spet vse pod nadzorom."