Hayden Panettiere ta mesec na premieri filma Blondinka. Foto: AP
Hayden Panettiere ta mesec na premieri filma Blondinka. Foto: AP

33-letna igralka je težko temo načela v najnovejši epizodi Red Table Talk z voditeljico Jado Pinkett Smith. Panettiere je povedala, da je bil trenutek, ko je podpisala dokumente o skrbništvu, "najbolj srce parajoča stvar, kar sem jih morala storiti kadar koli v svojem življenju".

Kot je pojasnila igralka, ki se je po rojstvu Kaye leta 2014 borila s poporodno depresijo, prav veliko razprave glede tega ni bilo – kar je vse skupaj še otežilo.

"Če bi Vladimir prišel do mene in mi lepo razložil, da bi bilo zaradi stanja, v katerem sem bila takrat, za Kayo tisti hip boljše, da je nekaj časa z njim, bi verjetno to razumela in privolila v to ter jo hodila obiskovat."

"Ampak ker je bilo vse skupaj izvedeno drugače, brez komunikacije, me je zelo razburilo. Ni bilo hujše stvari kot podpisati tiste dokumente, najbolj srce parajoča stvar, kar sem jih kadar koli morala storiti," je povedala.

Polno skrbništvo Kličku

Panettiere je še pojasnila, da je z omenjenim podpisom 46-letnemu Kličku, sicer bratu župana Kijeva Vitalija Klička, predala polno skrbništvo. "Delala bi na sebi, okrevala bi, ko bi se mi stanje izboljšalo, pa bi se stvari spremenile in bi se vrnila k meni ter bi lahko imela svoj čas z njo, a se to nikdar ni zgodilo," je dodala.

Panettiere se je leta 2018, ko se je spopadala z zasvojenostjo z alkoholom in tabletami, odločila, da bo za Kayo najbolje, da se preseli v Ukrajino k njenemu očetu, s katerim se je razšla tisto leto.

"To je bila najtežja stvar, kar sem jih lahko storila. Ampak najbolje, kar sem lahko storila za svojo hčerko, je bilo, da je ona na varnem, jaz pa da poskrbim zase, da bi ji lahko bila dobra mama. In včasih to pomeni, da moraš otroka izpustiti," je še pojasnila nekdanja zvezdnica serije Heroji.