29-letna Frances je na Instagramu objavila serijo fotografij, s katero se je po dolgem premoru vrnila na družbena omrežja. Na eni od fotografij je tudi Riley (29).

“Vzela sem si leto dni premora od objav na Instagramu, kar je bilo izjemno dobro za moje duševno, čustveno in duhovno zdravje," je zapisala. “Leto 2021 me je bolj privedlo v sedanjost, kot sem kdaj koli bila, za kar sem globoko hvaležna. Želela sem si deliti nekaj utrinkov, ujetih v zadnjem letu, ki so mi prinesli izjemno veselje. Upam, da bo leto 2022 za vsakogar napolnjeno s pristnimi stiki, veliko toplote in globokega odkrivanja sebe," je sklenila.

Poleg fotografije nasmejanega Rileyja s psičkom, oblečenim v Božička, v rokah je Frances v galeriji objavila še več umetniških del in skupno fotografijo para na dopustu s Hawkovim očetom Tonyjem in njegovo ženo Catherine Goodman. Pa selfie, fotografijo babice Wendy O’Connor (Cobainove mame) in fotografijo njenih psov.

Cobainova edinka je vključila tudi staro fotografijo sebe kot dojenčice, kako spi ob slavnem očetu, ki si je vzel življenje leta 1994, ko je bil star komaj 27 let. “Srečno novo leto, moja ljubezen!" je pod objavo zapisal Riley.

Frances je vložila zahtevek za ločitev od zdaj že nekdanjega soproga Isaie Silve leta 2016 po dveh letih zakona. Za tem je sledil srdit boj za eno od Cobainovih slavnih kitar, ki je nazadnje pripadla Silvi. Silvo je Frances označila za "obsedenega" s Cobainom. Njen nekdanji mož je nato kitaro prodal in zanjo iztržil dobrih šest milijonov dolarjev.