Heather Mills naj bi mladeniča zasipavala z dragimi darili. Foto: EPA
Heather Mills naj bi mladeniča zasipavala z dragimi darili. Foto: EPA
Paul McCartney in Heather Mills
Nekdanja manekenka, ki je tudi večkrat obiskala Slovenijo, naj bi bila še posebej navdušena nad telesom nekdanjega manekena Jamieja. Paul je le bil nekaj let starejši. Foto: EPA

Pravzaprav se v tej zvezi on prijateljem hvali, da si je končno našel žensko, ki ga bo preživljala vse življenje.

Jamie Walker je nekdanji maneken, ki ima še danes zavidanja vredno telo, kar naj bi bilo Heater tudi najbolj všeč, saj naj bi pri Paulu najbolj pogrešala čvrste mišice in mladostno razigranost.

Walker dela v hotelu, kjer je Heather preživljala proste dneve, navdušil pa naj bi jo, ko ga je videla, kako se igra z njeno hčerko. "Svetovali so mi, da naj medijem ničesar več ne izdajam. A očitno ste tudi sami ugotovili, kaj se dogaja v mojem zasebnem življenju," je bila skrivnostna Millsova.

Osovražena Britanka le nima toliko poguma
Prvi korak v novi zvezi je naredila Heather, ki je uslužbenca v hotelu opazila in se mu približala, a še vedno ni zbrala dovolj poguma, da bi ga povabila na večerjo. Zato je to morala opraviti njena varuška. Naslednji dan je stopila do njega in ga vprašala, ali bi šel na zmenek z njeno delodajalko.

"Bil sem malo užaljen, ker me ni povabila sama, a sem vseeno privolil." Zveza je bila na začetku velika skrivnost, saj se hotelsko osebje ne sme zapletati s svojimi strankami, a ker je Millsova znana osebnost, se je vse zelo hitro razvedelo.

Heather mu je pokazala, kako živijo zvezdniki, njemu pa se tak slog življenja ni zdel niti malo napačen. "Jamie ne more verjeti, da se je tako slavna in bogata oseba zaljubila vanj," je dejal neki njegov prijatelj.