Se bo pogodba izkazala za potrebno? Foto:
Se bo pogodba izkazala za potrebno? Foto:

Po pisanju Daily Telegrapha je za predporočno pogodbo pred obredom prejšnji teden bolj "navijal" ženin, 29-letni hokejski igralec Mike Comrie (nazadnje je igral za ekipo Edmonton Oiler), kot pa njegova sedem let mlajša nevesta Hilary Duff.

"Gre za popolnoma nedolžno potezo. Ljubita se in vesta, da gre le za tehnično zadevo," je povedal eden izmed virov blizu para, ki si je večno zvestobo prejšnji teden obljubil v Santa Barbari. Na obredu je bilo okoli 100 svatov.

Mike (premoženje njegove družine je ocenjeno na 500 milijonov ameriških dolarjev) sicer rad razvaja svoje dekle, ki ima zaradi vlog v Disneyjevih serijah in filmih tudi sama veliko pod palcem. Za njen 20. rojstni dan ji je podaril čisto novega 100.000 ameriških dolarjev vrednega mercedesa, varčeval pa ni tudi pri zaročnem prstanu. Hilary naj bi namreč na roki "nosila" milijon dolarjev.

Kar se tiče razkošja, ni zaostajala tudi poroka. Eden izmed svatov je povedal, da je bila ta naravnost pravljična, z nevesto v obleki Vera Wang vred.

Mike in Hilary sta se zaročila med dopustom na Havajih februarja letos.