Zvezdnici se le smeji. Foto: Reuters
Zvezdnici se le smeji. Foto: Reuters

48-letna zvezdnica je povedala, da je na ta trenutek čakala zelo dolgo: "Postala bom mama, in to ne samo enega, ampak dveh otrok. Ne morem verjeti," je povedala. Malčka bo na svetu pozdravila skupaj z možem Phillipom Schneiderjem. Ko je izvedela novico, je bila presrečna: "Tako lepo je govoriti o tem in deliti novico".

Sodelavci njenega trenutnega projekta Alaska Daily niso vedeli, da je noseča, dokler tega ni javno razkrila, dodala pa je še, da se počuti odlično, kljub časovni razliki zaradi potovanja.

Od vloge v trivialni seriji do dveh oskarjev

Swank je pod žaromete stopila z vlogo v seriji Camp Wilder, svoj filmski debi pa je doživela s stransko vlogo v filmu Buffy the Vampire Slayer. Preboj na sceno sta ji omogočili predvsem vloga v četrtem delu franšize Karate Kid leta 1994 in lik Carly Reynolds v osmi sezoni serije Beverly Hills, 90210. Pozneje je nastopila tudi v kritično odlikovanih kinematografskih delih, kot je film konca tisočletja Boys Don't Cry (Kimberly Pierce) in Eastwoodova mojstrovina Million Dollar Baby (2004). Obe vlogi sta ji prinesli serijo nagrad, med njimi tudi dva oskarja in dva zlata globusa.