Iskre med zakoncema Sarkozy so se zanetile že na prvem zmenku. Foto: EPA
Iskre med zakoncema Sarkozy so se zanetile že na prvem zmenku. Foto: EPA
Carla Bruni Sarkozy
Tako Carla Bruni Sarkozy kot Nicholas Sarkozy sta imela burno preteklost. Foto: EPA

Eden najbolj medijsko izpostavljenih predsednikov je zagotovo Nicholas Sarkozy, ki s svojo znano soprogo Carlo Bruni vzbuja zanimanje kamor koli prideta. Vse bolj pa prihajajo na plan tudi zgodbe o tem, kako sta se Carla in Sarko zaljubila.

Govori se, da je Carla Sarkozyja tako omrežila, da jo je v njunem burnem večeru v šali tudi zasnubil, in to po ne več kot dveh urah poznanstva.

Sarko kot JFK, Carla kot Marilyn
"Ti boš moja Marilyn Monroe in jaz bom tvoj John F. Kennedy," se je pošalil francoski predsednik. Na prvem slepem zmenku, ki jima ga je uredil prijatelj Jacques Seguela, ki zdaj piše biografijo o dveh zaljubljencih, pa je Sarko izzval Carlo, naj ga pred vsemi gosti poljubi: "Tiho ji je zašepetel na uho, naj ga poljubi na usta, ona pa se na to ni odzvala."

Jacques Seguela je vse podrobno opisal v svoji knjigi "Unauthorised Autobiography", kjer lahko preberete marsikaj o Carli in Nicholasu. Tako francoski predsednik kot nekdanja manekenka imata burno preteklost, prav to pa naj bi Sarko tudi dejal svoji bodoči ženi: "Moj ugled ni nič boljši kot tvoj, vem vse o tebi, četudi te nisem nikoli srečal. Razumem te."

Sedem tednov pozneje sta si Carla in Nicholas nadela poročne prstane.

D. S.