Njegova žena Kristina Milković Čilić je v petek v porodnišnici v Zagrebu rodila sina, čigar imena še nista razkrila. Porod je po poročanju hrvaških medijev potekal brez zapletov.

Tenisač se je o rojstvu sina pohvalil prek družbenih omrežij, na katerih je zapisal: "Tudi uradno smo zdaj trije. Hvala za vse čestitke. Mama in deček se odlično počutita. Zdi se mi, da bo to desetletje najboljše do zdaj." Prav lahko se zgodi, da bo deček že čez nekaj let zakorakal po očetovih stopinjah, saj ga je očka fotografiral z malim teniškim loparjem.

Dojenčku se je očitno mudilo na svet, saj je Hrvat, leta 2014 zmagovalec Odprtega prvenstva ZDA, pred tem napovedal, da naraščaj pričakujeta v sredini februarja.

Marin in Kristina sta se spomladi leta 2018 poročila v Cavtatu, par pa sta že od leta 2008.

Radwanska najavila nosečnost

Novico, da je noseča, pa je svojim sledilcem v teh dneh zaupala tudi že upokojena poljska tenisačica Agnieszka Radwanska, ki je lopar v kot postavila leta 2018, v karieri pa je bila najvišje uvrščena na drugo mesto lestvice WTA.

Poljakinja je na Instagramu objavila fotografijo pletenih copatkov in ob njih zapisala: "Prišel je čas za novo obdobje v življenju. Postala bom mama."

To bo prvi otrok zanjo in njenega moža Dawida Celta, ki je bil član njene spremljevalne ekipe.