Hugh je v devetih letih dobil pet otrok, tri od tega z ženo Anno (na fotografiji). Foto: EPA
Hugh je v devetih letih dobil pet otrok, tri od tega z ženo Anno (na fotografiji). Foto: EPA

Med gostovanjem v pogovorni oddaji Stephena Colberta The Late Show je igralec opisal potek bolezni: "Začelo se je z zares nenavadnim simptomom, saj sem se grozno potil. Kar sram me je bilo. Nato sem dobil občutek, da so moja očesna zrkla trikrat večja kot običajno, vse skupaj pa se je stopnjevalo v občutek, da mi na prsih sedi kakšen velikan Harvey Weinstein ali kdo podoben."

Ko je izgubil še voh, ga je zajela panika. Šele takrat so zdravniki začeli domnevati, da bi vsi ti simptomi lahko pomenili okužbo z novim koronavirusom.

Dodal je, da se je pred mesecem dni znova testiral in zdravniki so ugotovili, da so v njegovem telesu še vedno prisotna protitelesa. "Resnično sem bil vesel te novice, saj si res ne želim še enkrat preboleti te bolezni," je dodal.

Sorodna novica 60 let britanskega lomilca ženskih src, ki je 17-krat zaigral v podobnih filmih

Pet otrok v devetih letih

Z boleznijo se je borila tudi njegova švedska žena Anna, sicer televizijska producentka, s katero ima tri otroke osemletnega sina Johna, štiriletno hčerko, katere ime javnosti ni znano, in še enega otroka, rojenega leta 2018, o katerem nista razkrila ne imena ne spola.

Poleg tega ima še dva otroka z nekdanjo partnerico, receptorko Tinglan Hong devetletno hčer Tabitho in sedemletnega sina Felixa.

Starševstvo je opisal kot "najslabši in hkrati najboljši čas v življenju". "Ko dan za dnem ves zmačkan znova pohodiš trdo igračo, ki leži na tleh, je grozno. A ko gledaš galerijo fotografij na svojem telefonu, si misliš samo: 'Oh, kako krasno, res sem srečen.'"