Hugh je ostal v dobrih odnosih z materjo svoje hčere. Foto: EPA
Hugh je ostal v dobrih odnosih z materjo svoje hčere. Foto: EPA

Malčica je oktobra prijokala na svet, šele pred nekaj dnevi pa je tiskovni predstavnik britanskega igralca potrdil, da je igralec v 52. letu starosti postal očka.

"Igralec in dekličina mati sta imela bežno razmerje in otroka nista načrtovala, toda Hugh je zelo srečen in bo sodeloval pri vzgoji dojenčice, saj se z njeno materjo zelo dobro razumeta," so bile besede Hughovega predstavnika.

Hugh Grant je poskrbel za svojo prvorojenko in njeno mater ter jima tudi uredil dom - živita namreč v hiši Hughovega sorodnika, ki stoji v bližini igralčeve vile v Londonu.

Hugh znova ljubi?
51-letni igralec pa se zadnje dni ni znašel na časopisnih straneh le zaradi rojstva hčerkice, temveč tudi zaradi svoje domnevne ljubezni do glasbenice Elise Schmidt.

Preden je Hugh odletel v London, da bi videl svojo prvorojenko, je nekaj dni preživel v Berlinu, kjer so ga videli v družbi mlade Nemke. Igralec in pevka burleske sta se po večerji v eni izmed berlinskih luksuznih restavracij skupaj odpravila neznano kam s taksijem, po poročanju Bilda pa naj bi se na zadnjem sedežu strastno poljubljala. Elisa je medtem že zanikala, da sta ona in Hugh v zvezi, dejala je le, da sta dobra prijatelja.