Z družbenih omrežjih je izbrisal vse skupne fotografije. Foto: EPA
Z družbenih omrežjih je izbrisal vse skupne fotografije. Foto: EPA
Vmes sta se že večkrat začasno razšla. Foto: EPA
Vmes sta se že večkrat začasno razšla. Foto: EPA

Britanski igralec Taron Egerton, ki je med drugim zaigral tudi v filmski franšizi Kingsman, v filmu Rocketman pa upodobil glasbeno legendo Eltona Johna, naj bi se razšel s svojo dolgoletno partnerico Emily Thomas.

Zvezdnik in pomočnica režiserja, ki je sodelovala tudi pri filmih, kot sta Čudežna ženska (Wonder Woman) in Liga pravičnih (Justice League), sta si sicer v šestih letih zveze od razmerja večkrat vzela premor, tokrat pa naj ne bi bilo poti nazaj, poroča The Sun.

Po besedah prijateljev 32-letnika, ki je s svojih družbenih omrežij izbrisal vse sledi večletne romance, naj bi razlog za konec ljubezenske zgodbe tičal predvsem v prenatrpanih urnikih, ki so jima otežili dobivanje v živo, zveza pa je tako postala prenaporna.

"Za nobenega izmed njiju razhod ni bil lahek. Taron si je zdaj vzel nekaj časa zase, vendar pa je odprt, da nekoga kmalu spozna," je razkril neimenovan vir. Egerton naj bi se tako v upanju na novo ljubezen prijavil tudi na zvezdnikom namenjeno elitno aplikacijo za zmenke Raya.