42-letna avstralska zvezdnica je na Instagramu zapisala: "Rekli sva da!" Zaročili sta se v Disneylandu, na fotografiji pa je videti Ramonin zaročni prstan. Obe sta oblečeni v enak belo-rožnati pulover s črnim srcem na prsih.

Rebel je novembra lani z nadomestno materjo prvič postala mama, saj je dobila hčerko Royce. Zvezo z Ramono, ki je ustanoviteljica in lastnica modne znamke Lemon Ve Limon, je razkrila junija lani. Da je našla sorodno dušo, je zapisala s temi besedami: "Mislila sem, da iščem princa, a morda sem ves ta čas v resnici potrebovala princeso."

"Njuna zveza je zelo resna, zelo srečni sta skupaj. Vsi prijatelji smo zelo veseli, da vidimo, da je Rebel našla nekoga, ob katerem se počuti tako varno," je dejal neki njen prijatelj za revijo People.

Rebel Wilson decembra na podelitvi filmskih nagrad v Sydneyju. Foto: EPA
Rebel Wilson decembra na podelitvi filmskih nagrad v Sydneyju. Foto: EPA

Tudi Rebel ne skriva, kako srečna je v zvezi. Pred časom je dejala, da je bila predtem v enem letu na zmenkih z okoli 50 moškimi, ko pa je spoznala Ramono, sta se takoj ujeli. "Vedno sem imela veliko prijateljic, a ko je z njo preskočila romantična iskrica, sem bila sprva šokirana. Nato pa sem spoznala, da sem morda vsa ta leta ta del svoje osebnosti skrivala. Morda bi ga morala spustiti na plano že pred desetimi leti. Moje potovanje je bilo razburkano, a zdaj sem res srečna, da sem v zdravem razmerju."

Dodala je, da še vedno ne ve, kako bi opisala sebe in svojo spolno usmerjenost. "Trenutno sem v istospolnem odnosu, a ne vem zagotovo, kako bi se popredalčkala," je dodala.