Sledilcem je želela sporočiti, naj bodo prijaznejši, saj nikoli ne vedo, s čim se spoprijemajo drugi ljudje. Foto: Reuters
Sledilcem je želela sporočiti, naj bodo prijaznejši, saj nikoli ne vedo, s čim se spoprijemajo drugi ljudje. Foto: Reuters

Na družbenem omrežju Instagram je govorila o dogodkih, ki so zaznamovali njeno leto 2018. 31-letnica je objavila serijo fotografij, ki jo je sklenila z zapisom, da čeprav je za njo čudovito leto, vseeno ni minilo brez težkih trenutkov.

Nato je dodala še fotografijo ultrazvoka z emojijem zlomljenega srca, sledilo pa je sporočilo, da družbena omrežja lahko močno zavajajo in ne pokažejo resnične slike tega, s čimer se ljudje spoprijemajo, je pa poudarila, da zelo ceni podporo svojih oboževalcev.

"Podpora vseh vas me vseeno dvigne tudi v najtemnejših dneh. Eden izmed teh je bil tudi lani, ko sem splavila in izgubila otroka svojih sanj," je zapisala.

Dodala je, da se moramo v duhu novega leta vsi skupaj spomniti, da smo na tem potovanju skupaj tako v dobrem kot v slabem. "Zelo redko resnično poznamo težave, s katerimi se spoprijemajo drugi, zato bodimo v tem letu vsi skupaj bolj empatični, potrpežljivi in pozorni," je zapisala. "Meni to zveni kot odlična novoletna zaobljuba. Upam, da se strinjate."

Ob tem je oboževalcem voščila še srečno novo leto in jim zaželela vse lepo, še poroča Entertainment Online.

Eden njenih najnovejših projektov je serija You, ki si jo lahko ogledate na platformi Netflix.