Deseturna plesna vadba naj bi bila pred snemanjem videa že rutina. Foto: EPA
Deseturna plesna vadba naj bi bila pred snemanjem videa že rutina. Foto: EPA
Guy Ritchie ima rajši trlice.
Madonnin mož Guy Ritchie ima rajši bolj suhe ženske. Foto: EPA

"Videti je tako suha, da je že strašljivo. Prijatelji pravijo, da jo bo delo popolnoma izčrpalo," je izjavil neimenovani vir.

Daily News poroča, da je bila Madonna nedavno v Londonu videti bleda, shirana in daleč od svojega nekdanjega zdravega videza. Zelo disciplinirana 47-letna popikona naj bi zadnje čase še posebej trdo vadila, da bi bila pripravljena za snemanje novega videa Sorry, zadnjega singla z albuma Confessions of a Dance Floor.

Deseturni treningi
Tipičen Madonnin dan tako vključuje tri ure joge in pilatesa, temu sledi plavanje, dviganje uteži in kolesarjenje. Pevkin predstavnik za javnost, ki jo spremlja na snemanju v Londonu, je zanikal, da bi imela njegova šefinja težave s težo: "Stojim meter od nje in izgleda prav seksi."

Fotografije, na katerih se Madonna sprehaja po Londonu bleda in z udrtimi ličnicami, pa je odslovil s komentarjem, da tako pač izgledaš po desetih urah plesnih treningov. "Morda res dela več kot običajno, a to je normalno pred snemanjem videa."

Možu so všeč suhice
Sama Madonna je je v nedavnem intervjuju za Elle razkrila, da si včasih želi polnejše postave, a kaj, ko so vsi njeni moški, vključno z možem Guyem Ritchiejem, vedno imeli raje trlice.