Foto: AP
Foto: AP

Par, ki ima skupaj petletno hčerko Leo, so opazili med sprehodom z njunima psoma, pri čemer je 36-letna Irina na neki točki zagrabila 47-letnega Cooperja za zadnjico, čez nekaj časa pa jo je on ljubeče objel.

“Ona bi rada, da bi bila spet skupaj," je povedal vir blizu manekenke za revijo People in dodal, da sta trenutno oba samska, zato sta se začela spet več družiti. Vir je še dodal, da Irina “zelo rada preživlja čas z Bradleyjem” in da ga "še kako ljubi".

Zvezdnika sta se po štirih letih zveze razšla junija 2019, v času, ko se je šušljalo, da je imel on med snemanjem Zvezda je rojena razmerje z Lady Gago, a ga ona baje nikoli ni prebolela.

“Po razhodu ga je pogrešala. Zelo je ponosna, da jima je uspelo, da se še vedno odlično razumeta in skupaj vzgajata prelepo hčerko,” je še povedal vir. “Irina zelo rada opazuje Bradleyja z Leo. Krasen oče je."

Page Six je že septembra poročal, da par razmišlja o obnovitvi zveze in naraščaju, saj da si Irina zelo želi bratca ali sestrico za Leo, Cooper pa se s tem strinja. V zadnjih štirih mesecih so par večkrat opazili skupaj, skupaj sta avgusta tudi dopustovala na Karibih (v galeriji na Instagramu desno).

Takrat je bil Cooper še vedno, vsaj uradno, v zvezi s Humo Abedin, nekdanjo pomočnico Hillary Clinton, s katero so ju večkrat videli v elitnem obalnem mestecu Hamptons na severu New Yorka, julija pa sta skupaj praznovala njen rojstni dan. Irino, enega od angelčkov Victoria's Secret, so medtem na kratko povezovali z Vitom Schnablom in Kanyejem Westom.