Foto:
Foto:
Maroški kralj Mohamed VI s sinom, princem Mulajem Al Hasnom.

Tako je svetovna javnost le nekaj dni po Leninem rojstvu lahko videla deklico. Na fotografiji se mamica Heidi prešerno smeji ob novorojenki, ki je bila rojena 4. maja. Mala Leni na fotografiji sicer joka, vendar je kljub temu prikupna v svoji majčki s cvetličnim vzorcem. Na Heidini spletni strani je objavljen tudi komentar k fotografiji, kjer Leni v prvi osebi piše, da joka cele dneve, kar fotografija zelo dobro prikazuje. Dodaja pa še, da se ima teh prvih nekaj dni na svetu v družbi svoje mame enkratno.

Sven se ne bo poročil
Selektor angleške reprezentance Sven Goran Eriksson je zanikal govorice, da je svojo partnerko Nancy Dell'Olio zaprosil za roko. Selektor je povedal, da je bil šokiran, ko je v časopisu prebral, da je zaprosil za roko svojo dolgoletno partnerko. Angleški časopisi so namreč poročali, da se namerava par poročiti v Rimu. Eriksson pa naj bi nogometni zvezi povedal, da želi imeti julija po evropskem prvenstvu na Portugalskem nekaj dni prostih.Namigovanja je Eriksson zanikal in dodal, da težko prenaša nenehno vdiranje v svoje zasebno življenje.

Maroški kralj proti tradiciji
Maroški kralj Mohamed VI. je prekršil kraljevo tradicijo, ko se je slikal s svojim enoletnim sinom. Slika je nastala ob prvem rojstnem dnevu princa Mulaja Al Hasna. Maroški kraljevi protokol namreč prepoveduje, da bi v javnost prihajale fotografije kraljeve družine za štirimi stenami kraljeve palače, a kralj Mohamed VI. je le spustil fotografe v svoj dom in jim dovolil slikati svojega sina. Na sliki pa ni monarhove žene princese Lale Salme. Sicer pa se tudi Lala upira maroški tradiciji in se pogosto pojavlja na diplomatskih srečanjih s svojim možem.

Brad: z Jennifer sva v redu
Igralec Brad Pitt vztraja, da je njegov odnos z Jennifer Aniston v redu kljub namigu, da njun zakon morda ne bo trajal večno. 40-letni Brad je pred kratkim povedal, da se z ženo ne obremenjujeta s tem, da morata večno ostati skupaj. Igralec, ki ga bomo kmalu videli v filmu Troja, je dodal, da preveč poudarjamo, da moramo biti večno z eno osebo. Ni povsem prepričan, ali je sploh v naši naravi, da preživimo z eno samo osebo celo življenje. Kasneje je Brad povedal, da se zaradi te izjave z Jennifer nista sprla, saj imata zelo iskren odnos in se vedno o vsem pogovorita.