Jennifer Lopez je neustavljiva. Foto: EPA
Jennifer Lopez je neustavljiva. Foto: EPA
Jennifer Lopez in Marc Anthony
Jennifer je srečo našla ob prav tako uspešnem Marcu Anthonyju. Foto: EPA

"Seveda bom kaj od tega, kar počnem danes, počela tudi pri 71 letih. Res je, da sem postala žena in mama, vendar je kariera nekaj, kar je del mene, in ne nameravam se ji odreči," pravi zvezdnica. "To je pač nekaj kar počnem. In če imam moža in otroke, potem ne bi smela več biti jaz? Sem hiperaktivna," je še dejala za revijo Elle.

Že od nekdaj si je želela uspeti in zastavljala si je vedno višje cilje, "pa ne materialnih dobrin, ampak širjenje obzorij". "Umetnik ne postaneš zato, ker si star 21 let, in ne prenehaš biti zato, ker si star 51 let," je povedala pevka in igralka, ki ima s tretjim možem, pevcem Marcom Anthonyjem, dveletna dvojčka Maxa in Emmo.

Zdaj na vrsti kariera
Čeprav si njen mož želi še več otrok, pa se Jennifer želi, vsaj za nekaj časa, posvetiti karieri. "Prosim, vsaj nekaj časa mi pusti delati, da izdam kakšno skladbo, posnamem film ali kaj drugega," mu je odvrnila zvezdnica, ki uživa v tem, kar počne. Kot je še zatrdila, je ni bilo strah, ker se je zaradi materinstva za nekaj časa umaknila izpod soja žarometov. Prepričana je, da je pred njo še dolga in uspešna kariera. Morda pa se bo Jennifer v prihodnje preizkusila še kot režiserka. "Moji menedžerji mi ves čas govorijo, naj poskusim, vendar jim vedno odgovorim, da še nisem pripravljena. Morda bo pravi čas pri 71 letih," je v smehu dejala J. Lo.

Multipraktična J. Lo.
Glede na to, da se je Jennifer preizkusila že v marsičem (ob pevski in igralski karieri je J. Lo pravo bogastvo ustvarila tudi s svojo linijo oblačil, je lastnica kubanske restavracije in produkcijske hiše Nuyorican Productions, pod svojim imenom pa je na trg poslala tudi nekaj parfumov), tudi vloga režiserke verjetno ni tako nemogoč cilj.