Se bo leta 2004 prekinjena zgodba srečno nadaljevala leta 2021? Foto: AP
Se bo leta 2004 prekinjena zgodba srečno nadaljevala leta 2021? Foto: AP

Vrača se ena najbolj priljubljenih zvezdniških ljubezenskih zvez z začetka tisočletja. Jennifer Lopez in Ben Affleck, ki sta naslove tabloidov že polnila pred slabimi dvajsetimi leti, sta namreč obudila svoje razmerje. Tokrat so očividci in paparaci par ujeli med skupno telovadbo v fitnesu v Miamiju.

Alexa Rodrigueza, nekdanjega igralca bejzbola, naj bi tako hitro ljubezensko okrevanje J. Lo precej presenetilo. Foto: Reuters
Alexa Rodrigueza, nekdanjega igralca bejzbola, naj bi tako hitro ljubezensko okrevanje J. Lo precej presenetilo. Foto: Reuters

V zgradbo sta sicer prišla ločeno, a naj bi se celoten čas vadbe družila, objemala in poljubljala. Očitno je, da svoje razmerje skrivata le še površinsko, brez pretiranega truda. Na vprašanja o ponovni obuditvi para Bennifer, kot so njuno razmerje ob začetku tisočletja poimenovali opazovalci, sicer še vedno ne odgovarjata. Po besedah njunih predstavnikov sta le dobra prijatelja, ki pač preživljata veliko skupnega časa.

V začetku maja so paparaci par sicer že ujeli na skupnem zimskem oddihu v zvezni državi Montani. Od takrat pa se vrstijo skupni nastopi, "naključna" srečanja in drugi dogodki, ki potrjujejo njuno zvezo.

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se po nekajletni ljubezni leta 2002 zaročila, vmes skupaj posnela še dva (ne prav dobro sprejeta) filma, nato pa najprej odložila poroko, leta 2004 pa sta se dokončno razšla.

J. Lo se je pozneje zapletla z Marcom Anthonyjem, s katerim ima dvojčka Maxa in Emmo (13), Affleck pa se je poročil z Jennifer Garner, v zakonu so se jima rodili hčerki Violet (15) in Seraphina (12) ter sin Samuel (9). J. Lo je bila zadnja leta v – na prvi pogled idilični – zvezi z Alexom Rodriguezom, a sta se pred kratkim nepričakovano razšla. Rodriguez je bil menda ob novici, da so njegovo nekdanjo zaročenko opazili v družbi njenega nekdanjega zaročenca, precej šokiran.