43-letnica je po besedah prijateljev sicer vedno prijazna do hotelskih uslužbencev. Foto: Reuters
43-letnica je po besedah prijateljev sicer vedno prijazna do hotelskih uslužbencev. Foto: Reuters

Tabloidi so hitro razširili novico, ki jo je javnosti prvi predstavil nemški Bild. Gre za zgodbo sobarice Pray Dodaj, ki je delala v hotelu v Düsseldorfu. Kot je za Bild povedala Pray, naj bi jo, potem ko je zvezdnico prosila za avtogram, odpustili.

Ko je sobarica izvedela, da je v hotelu zvezdnica, si ni mogla pomagati, da je ne bi prosila za avtogram, saj je njena velika oboževalka, je razložila. Potrkala je na njena vrata, kjer pa sta jo hitro odslovili pevkini pomočnici. "Dan pozneje so me poklicali iz podjetja, kjer sem zaposlena, in dejali, da se je gospa Lopez pritožila. Odpustili so me kar prek telefona - zaradi avtograma," je razložila Dodaj.

J.Lo je nad zgodbo zgrožena in prek Twitterja zadevo že komentirala: "Dajte no, sem mislila, da me bolje poznate. Nikoli ne bi naročila, da nekoga odpustijo zaradi avtograma." Dodala je še, da jo je izmišljena zgodba zelo prizadela.

Spletna stran TMZ sicer poroča, da so jim viri blizu pevke zaupali, da se je incident s sobarico zgodil, vendar pa ni bilo povsem tako, kot je poročal Bild. Sobarica naj bi brez dovoljenja vstopila v sobo J.Lo, zato so jo pevkini varnostniki takoj vrgli ven. Prav tako naj ne bi bila odpuščena, ampak le premeščena na drugo delovno mesto.