Foto:
Foto:
Uspešna manekenka odkriva talente.

Mlado britansko pevko je namreč opazila agencija za modele ICM, ko je na lanskoletni podelitvi britanskih glasbenih nagrad brit ob rdeči preprogi nestrpno čakala na črno panterko Naomi.

Supermodela na razočaranje takrat še neznane mladenke ni bilo, vendar pa se je prav v tistem trenutku začela njena uspešna pevska in manekenska kariera.

Glasbene lestvice je osvojila že s prvim singlom Superstar, moči pa je uspešno združila tudi z italijanskim pevcem Tizianom Ferrom. Skupaj sta posnela naslovno pesem olimpijskih iger v Atenah z naslovom Universal Prayer.

Jamelia pa je letos prav na britih nominirana za tri nagrade - za najboljšo izvajalko, najboljšo britansko pesem in najboljšega urbanega izvajalca.

Poleg petja pa se Jamelia ukvarja tudi z manekenstvom, oglašuje spodnje perilo Pretty Polly, podpisala pa je tudi pogodbo za proizvajalca športne opreme in oblačil Rebook. Jamelia pa ni uspešna le na službenem področju, ampak je očarala tudi kar nekaj moških. Tako sta se zanjo zanimala član zasedbe N. E. R. D. Pharell Williams in trenutni spremljevalec Naomi Campbell Usher.