Jermaine in Janet Jackson po oprostilni sodbi. Foto: EPA
Jermaine in Janet Jackson po oprostilni sodbi. Foto: EPA
Na lanskem Super Bowlu je dvignila veliko prahu.

S tem se je na podelitvi nagrad ameriške skupine Human Rights Campaign, ki se bori za pravice istospolno usmerjenih, prisotnim opravičila, ker se ob sprejetju nagrade za prispevek pri zbiranju sredstev ni niti enkrat pošalila.

Njeno napoved so namreč organizatorji zasnovali precej humorno, ko pa je Janet prišla na oder, je dejala, da je njena družina preživela nekaj izjemno težkih trenutkov, zato ne bo nadaljevala v humornem tonu.

Janet Jackson je na podelitvi sicer napovedal igralec Alan Cummings, ki se je med drugim pošalil tudi na račun njene 'pomanjkljive' garderobe in s tem spomnil na incident, ko se je pevka na nastopu na lanskem Super Bowlu nekoliko preveč razgalila.

Dejala je, da se je v preteklih mesecih naučila, da vedno obstaja svetla luč na koncu temnega predora, kar ji je potrdila tudi Michaelova oprostilna sodba. Pevka je nagrado prejela kot priznanje za več milijonov dolarjev, ki jih je Janet Jackson pomagala zbrati ali pa jih je podarila različnim dobrodelnim organizacijam.