Jason Momoa je na Oskarje prišel z robčkom v barvah ukrajinske zastave. Foto: Reuters
Jason Momoa je na Oskarje prišel z robčkom v barvah ukrajinske zastave. Foto: Reuters

42-letni Momoa je vsem nepoboljšljivim romantikom zaprl usta, ko je na rdeči preprogi na podelitvi oskarjev jasno in glasno prvič zanikal namige, da je še upanje za njuno ljubezen. "Ne, nisva ponovno skupaj. A družina smo, imava dva čudovita otroka. Nikoli ne bova obudila zveze, za vedno pa bova ostala povezana kot družina," je dejal.

Več ameriških medijev je v zadnjih tednih poročalo, da sta zvezdnik filma Aquaman in 12-let starejša Bonet, ki je zaslovela v seriji The Cosby Show, po januarski objavi o razhodu zvezi dala novo priložnost. Večkrat je namreč na vprašanja o Lisi dejal, da gre za "družinske zadeve".

Nedavno se je v New Yorku udeležil tudi premiere filma Batman, v katerem igra njegova pastorka Zoë Kravitz. Družbo sta mu delala tudi 14-letna Lola in leto mlajši Nakoa-Wolf, ki sta se rodila v zakonu z Liso.

Po tem dogodku se je Jason vsem oboževalcem in medijem na Instagramu zahvalil, da jih spoštujejo v teh "prehodnih časih". "Najini otroci trenutno potrebujejo veliko prostora. Že tako se je težko razhajati vsem na očeh. Prosiva, da bova še naprej v tem obdobju imela dovolj zasebnosti."

Jason in Lisa sta postala par leta 2005, spoznala sta se v džezovskem klubu. Na skrivnem obredu sta se poročila leta 2017.