Foto:
Foto:
Angelina je s sinom pred kratkim v Bejrutu obiskala otroke, ki so oboleli za rakom.

Govorice o novi zvezi Joliejeve so se pojavile, ko so zvezdnico filma Lara Croft: Tomb Raider paparaci opazili v družbi 29-letnega milijonarja.

Da je Angelina res zaljubljena, naj bi potrdili tudi že njegovi prijatelji, ki pravijo, da je Patini očaral že mnogo lepotic, vendar je tokrat sam podlegel čarom slavne Američanke.

Angelina je bila samska, odkar se je ločila od svojega drugega moža Billyja Boba Thorntona, čeprav so mediji večkrat namigovali, da se sestaja s svojim prvim možem Jonnyjem Leejem Millerjem, s soigralcema iz filma o Aleksandru Velikem Colinom Farrellom in Jaredom Letom, pa tudi s poročenim Bradom Pittom.

Angelini pa ni dovolj le novi spremljevalec, ampak premišljuje tudi o razširitvi svoje družinice. V čim krajšem času bi namreč rada posvojila otroka, ki bi bil kristjan ali musliman.

Zvezdnica je leta 2002 v Kambodži posvojila svojega prvega otroka Maddoxa, trenutno pa je v postopku za posvojitev ruske sirote.

Pojasnila je, da bi rada imela zelo raznoliko družino, zato bi malemu budistu rada našla še vrstnike drugih ver. Edini problem za zvezdnico je prav dejstvo, da ni poročena, saj veliko držav samskim ljudem ne dovoli posvojiti otrok.