Ameriški tabloidi navajajo, da naj bi bili, kot že pri toliko njegovih zvezah, krivi G-Eazyjevi skoki čez plot. Par je sicer še prejšnji teden deloval povsem zaljubljen, raper pa je na svojem Instagramu decembra objavil ljubeče sporočilo Ashley za rojstni dan, kako jo ljubi "do lune in nazaj".

Da je nekaj narobe, so prvi posumili pozorni sledilci, ko je 31-letna Bensonova prejšnji teden nehala slediti G-Eazyju na Instagramu.

E!Onlline poroča, da je v zvezi zadnje čase močno škripalo in sta se pogosto prepirala. Bensonovo naj bi motilo, da se raper ni hotel povsem predati zvezi in da je pogosto govoril o drugih ženskah.

Viri, blizu glasbenika, ki je imel kar nekaj težav z mamili in svojimi nekdanjimi dekleti, ki so ga pogosto črnile v javnosti, navajajo, da čeprav se je zdelo, da se je 31-letni raper zresnil, G-Eazy "ostaja G-Eazy". Nepoboljšljivi ženskar z afiniteto do kokaina.

Prijateljstvo preraslo v romanco

Preden sta postala par, sta bila Ashley in Gerald več let prijatelja, romantično pa sta se zapletla, ko sta med prvim valom pandemije skupaj snemala material za njegov novi album.

Pred Bensonovo je bil Gerald Earl Gillum, kot je pravo ime raperja, v zvezi z manekenko znamke Victoria's Secret Yasmin Wijnaldum, a je ona lani zvezo končala zaradi njegovega varanja.

Gillumova najbolj znana spremljevalka je bila sicer pevka Halsey, s katero sta bila par med letoma 2017 in 2018. Zveza je bila izjemno burna, njegovi skoki čez plot pa tako pogosti, da je pevka ves svoj bes in prezir do njega izlila v svojem zadnjem albumu.

Bensonova je bila po drugi strani nazadnje v zvezi z britansko manekenko Caro Delevigne, preden sta se lani po dveh letih razšli.