Nekdanja zvezdnica nadaljevanke Prijatelji Jennifer Aniston nima želje, da bi prijateljske vezi s televizijskih zaslonov prenesli na filmska platna. Foto: EPA
Nekdanja zvezdnica nadaljevanke Prijatelji Jennifer Aniston nima želje, da bi prijateljske vezi s televizijskih zaslonov prenesli na filmska platna. Foto: EPA

Zvezdnica komedij Jennifer Aniston naj bi trpela zaradi izčrpanosti, ki sta jo terjala njen zahteven urnik in medijski pritisk. Anistonova naj bi se preveč naprezala, ko se je poskusila čim bolj vživeti v svoj novi filmski lik samske žene, ki bi rada zanosila s pomočjo darovalca sperme. V najnovejšem filmu, ki naj bi na filmska platna prišel prihodnje leto, je po filmu Greva narazen, ponovno združila moči z Jasonom Batemanom.

"Njeno življenje je že samo po sebi divje zaradi njenih producentskih obveznosti, poleg tega pa je še vsak dan pod budnim očesom javnosti," je povedal vir blizu nje. Zvezdnica namreč poleg snemanja novega filma skrbi še za oglaševanje pravkar končanega filma Manegement. Davek zvezdništva je postal prevelik in Anistonovo je dogajanje okoli nje prehitelo. "Popolnoma je izčrpana," je še dodal njen prijatelj. Nekdanja soproga igralca Brada Pitta je pred kratkim najavila, da bo pustila svojo igralsko službo in se popolnoma posvetila življenju za kamero - režiji. Toda najprej bo počakala, da bo pod njene roke prišel pravi scenarij, je še zatrdila.

Nesreča v ljubezni
Anistonovi pa poleg službe precej preglavic povzroča zasebno življenje. Potem ko je njeno idilo z Bradom Pittom prekinila Angelina Jolie, se je tolažila v objemu igralca Vinca Vaughna, s katerim sta skupaj zaigrala v filmu Greva narazen. In sta šla res. Njuna veza ni zdržala dolgo, saj naj bi zvezdnica nadaljevanke Prijatelji preveč pogrešala svojega nekdanjega moža. Nato se je prepustila hollywoodski modni muhi in si omislila mlajšega partnerja - pevca Johna Mayerja. Marca je v javnost prišla novica, da je zvezdnica, ki bo letos dopolnila 40 let, Mayerja pustila. Čeprav je trdila, da je srečna, ker je spet samska, ni minil mesec dni, ko spet preživlja dni v dvoje. Njen najnovejši spremljevalec naj bi bil igralec Gerard Butler, ki mu je Anistonova priskrbela tudi vlogo v filmu The Baster.

K. K.