Jennifer in John sta na prvi podelitvi, ki sta se je udeležila skupaj, izgledala zelo zaljubljena. Foto: www.nydailynews.com
Jennifer in John sta na prvi podelitvi, ki sta se je udeležila skupaj, izgledala zelo zaljubljena. Foto: www.nydailynews.com
Angelina Jolie in Brad Pitt
Brad in Angelina sta sicer oba ostala brez oskarja, a sta se vseeno na prireditvi zabavala. Foto: EPA

Za slavne je eden od najpogosteje uporabljenih načinov, da "utrdijo" svoj status zvezdniškega para, udeležba javno odmevnega dogodka. Mediji so polni novic, da sta se lepa igralka in pevec razšla, ker želi Jennifer otroka, da John raje pogleduje za mlajšimi in še kaj bi se našlo med govoricami.

Za Anistonovo je udeležba na oskarjih že skoraj rutina, saj se jih udeležuje že dolga leta, pevec pa je tokrat prvič stopil pred soje medijskih bliskavic v "prvi bojni liniji". "To so moji prvi oskarji, in prvič bom nanje prišel kot fant." Oskarji so bili sicer prva podelitev nagrad, na katerih sta 40-letnica in njen deset let mlajši fant pojavila skupaj. Mogoče je ravno Johnova neizkušenost botrovala odločitvi, da se nista sprehodila po rdeči preprogi, sta pa fotografom z veseljem pozirala znotraj Kodak Theatra in pri tem izgledala zelo zaljubljena.

Prvo srečanje Jennifer in Angeline
Jennifer je blestela v Valentinovi obleki tudi na odru, kjer sta s komedijantom Jackom Blackom podelila oskarje za najboljše animirane filme, in se ni dala zmesti dejstvu, da sta naravnost pred njo sedela njen bivši mož Brad Pitt in njegova Angelina Jolie. To je bilo prvič, da sta se po ločitvi Pitta in Anistonove Jennifer in Angelina znašli v istem prostoru. "Jen je opravila dobro. Je profesionalka," je Anistonovo kasneje pohvalil Black. In kje je bil takrat John Mayer? Kot kaže, ga ni nič motilo, da sedi le streljaj od naveze Pitt-Jolie, in ko se je Jennifer vrnila na sedež poleg njega, sta delovala zelo sproščeno. Ali to pomeni, da bo Anistonova kmalu vnovič dahnila da, pa bo pokazal čas.

C. R.