Nekdanja zakonca sta večerjala v Bradovem hotelu. Foto: EPA
Nekdanja zakonca sta večerjala v Bradovem hotelu. Foto: EPA
Angelina Jolie in Zahara
Angelina je v Franciji ostala brez Brada, obkrožena z vsemi šestimi otroki. Foto: EPA

Večerja naj bi bila le poslovne narave, saj sta oba v Kanadi na festivalu v Torontu promovirala svoje nove filmske projekte.

Čeprav sta se dobila na večerji v Bradovem hotelu, pa naj bi Jennifer pred festivalom svojemu osebju zabičala, da naj poskrbijo, da se z Bradom na rdeči preprogi ne bosta srečala. "Že zdaj je zaskrbljena, ker se več kot o njenem filmu govori o razhodu s pevcem Johnom Mayerjem. Še najmanj bi rada videla, da se začne ugibati še o njeni zvezi z Bradom." Pred večerjo naj bi Jennifer svojim prijateljem zaupala, da je že zdaj prestrašena, če bo na festivalu srečala Brada. A na koncu se je temu lepo izognila in se je kar sama odločila, da bo naredila prvi korak in odšla z njim na večerjo.

Kaj na vse to poreče Angelina?
Jennifer v Torontu predstavlja svoj novi film Management, Brad Pitt pa Burn After Reading, s katerim se je predstavil tudi na festivalu v Benetkah.

Bradova partnerica Angelina Jolie, ki je bolj ljubosumne narave, je ostala v Franciji, kjer je julija rodila dvojčka. Od takrat se skriva pred mediji, nekateri celo namigujejo, da naj bi trpela za poporodno depresijo. Brad pa kljub šestim otrokom ne ostaja doma, ampak, sicer predvsem službeno, potuje po svetu, kar njej ne ustreza.