John Mayer in Jennifer Aniston v 'zlatih časih'. Foto: EPA
John Mayer in Jennifer Aniston v 'zlatih časih'. Foto: EPA

"Videti je bilo, da se imata fantastično," je poročal neki očividec sobotne večerje. Vir blizu Mayerja pa je dodal: "Da, ta konec tedna sta se družila."

39-letna Anistonova, ki je bila v New Yorku poslovno, je z devet let mlajšim pevcem večerjala ostrige, raviole z gobami in črnimi tartufi ter ribo. Prejšnji večer se je par pridružil štirim prijateljem na večerji v Bostonu.

Ni bil pripravljen na otroka
Igralka se je v Los Angeles vrnila v ponedeljek. Čeprav ni nujno, da sta zvezdnika tudi uradno obnovila svojo vročo poletno romanco, pa Johnov prijatelj pravi, da pevec rad ostane blizu s svojimi nekdanjimi dekleti. A vsi niso navdušeni nad morebitnim drugim dejanjem "Manistona" - Jenniferin prijatelj je tako dejal: "Če sta res spet skupaj, Jen tega ne oznanja svojim prijateljem."

Zvezdnika sta se po nekaj mesecih intenzivnega druženja razšla, ker naj bi si ona želela razmerje popeljati na naslednjo raven - in to z otrokom. "Gre za zrela človeka, ki se o stvareh pogovarjata na zrel način," pravi eden njegovih prijateljev. "Razmerje se je le upočasnilo." Spet drugi pa poroča: "Če ona pravi, da hoče otroke in on ni pripravljen, to ne pomeni biti oklepajoč. To pomeni biti iskren."

C. R.