Pred 20 leti ji je na roko nataknil rožnat prstan. Foto: EPA
Pred 20 leti ji je na roko nataknil rožnat prstan. Foto: EPA

Pevka Jennifer Lopez je v e-novičkah On the JLo svojim in na družbenih omrežjih svojim oboževalcem namignila, da se je Ben Affleck, s katerim je bila zaročena leta 2002, a sta zaroko odpovedala dve leti pozneje, že drugič spustil na eno koleno. V videu je 52-letnica med občudovanjem velikega zelenega prstana na prstancu na robu joka, izseke je delila tudi njena sestra Lynda, ki je zapisala: "To se je torej zgodilo. Rada vaju imam."

Svoje sledilce je sicer zvezdnica podražila tudi na svojem Twitterjevem profilu, kjer je napovedala, da "ima zelo razburljivo in posebno zgodbo, ki bi jo želela deliti", zapis pa je pospremil tudi emodži diamantnega prstana. Za People je novico potrdil tudi njun tiskovni predstavnik.

Verjameta, da sta si usojena

Par, ki je po letih prijateljskih odnosov ljubezni dal še eno priložnost, uradno pa sta zvezo na družbenih omrežjih potrdila julija 2021, naj bi po poročanju nekaterih virov že komaj čakal, da skupaj preživi celo življenje. Bennifer namreč menita, da sta se v teh letih pod žarometi naučila, kaj je pomembno in kdo sta kot človeka. Oba verjameta, da sta nedvomno ustvarjena drug za drugega in da sta si usojena.

Izkušnje iz preteklosti naj bi uporabljala za okrepitev razmerja, za katerega želita, da je zdravo in trajno. "Starejša sva, pametnejša, več izkušenj imava," je za People pred kratkim povedala ameriška igralka, ki je poudarila, da se spoštujeta, pri svojih odločitvah pa morata gledati predvsem na svoje otroke. Meni sicer, da sta na življenje, ki ga živita, lahko ponosna, njuni otroci pa tudi.

49-letnik ima z nekdanjo partnerico Jennifer Garner 16-letno Violet, tri leta mlajšo Seraphino in 10 let starega Samuela. Marcu Anthonyju in Jennifer Lopez pa sta se pred 14 leti rodila dvojčka Emme in Maximilian.