Jennifer in frizer Chris sta zasebno velika prijatelja. Foto: EPA
Jennifer in frizer Chris sta zasebno velika prijatelja. Foto: EPA
Hollywoodski studii očitno finančne krize ne občutijo še v tolikšni meri, saj svojim največjim zvezdnikom še vedno nudijo vse ugodnosti. Foto: Reuters

Popolnoma ravni lasje z nekaj svetlimi prameni niso najbolj zahtevna pričeska še za tako nespretnega frizeja. V bistvu si jo zna narediti skoraj vsaka ženska, če ima le malo časa in potrpljenja, a igralko dolgi, povsem ravni lasje stanejo ogromne količine denarja.

Jennifer trenutno promovira svoj najnovejši film z Owenom Wilsonom Marley & Me in za boljšo prepoznavnost ter boljše zaslužke v blagajnah, se morata igralca pojaviti v čim več svetovnih prestolnicah, da mediji pišejo več o filmu, ki ga potem gre gledat tudi več ljudi.

Razkošni hoteli, letenje v prvem razredu ...
Račun za frizerja pa je tako ogromen, ker želi Jennifer imeti svetovno znanega frizerja, ki za svoje usluge računa ogromne količine denarja, ves čas ob sebi. Frizer leti z njo v vsa mesta, seveda si tudi on tako kot ona zasluži letenje v prvem razredu. Z njo prebiva v najbolj uglednih in dragih hotelih, seveda pa vse to gre v stroške igralke, ki jih krije hollywoodski studio, ki bi naredil vse za boljšo promocijo filma, zato je svojim zvezdnikom pripravljen nuditi skoraj vse.

Za njeno frizuro je Chris McMillan plačan "le" 1.500 evrov na dan, a drugi stroški in ugodnosti, ki jih uživa, so toliko dražji. Vsa potovanja s frizerjem iz Amerike v London, pozneje v Nemčijo in Pariz so stala vrtoglavih 40.000 evrov.

C. R.