Jesse James priznava, da zakonu s Sandro Bullock v resnici ni bil s srcem pri stvari, vendar se tega ni zavedal. Foto: EPA
Jesse James priznava, da zakonu s Sandro Bullock v resnici ni bil s srcem pri stvari, vendar se tega ni zavedal. Foto: EPA

42-letni izdelovalec motorjev in zvezdnik resničnostnega šova te dni predstavlja avtobiografijo, v kateri je brez zadržkov razložil vse o svojem zakonu, o številnih svojih napakah, o ločitvi od z oskarjem nagrajene igralke in o dogajanju potem.

Priznava, da ni bil nikoli 100-odstotno s srcem v zakonu in da se je tudi zato obnašal destruktivno in nezavedno poskušal zakon sabotirati - tudi z varanjem. Zdaj za to, je dejal v pogovoru za revijo Men's Journal, prevzema polno odgovornost, "pa čeprav ga ljudje sovražijo".

Odvisen ne le od seksa, ampak tudi od krivde in jeze
Vendar, dodaja, se ni nikoli skrival. Po skoku čez plot je prevzel odgovornost za svoja dejanja in sprejel posledice, ki jih je varanje prineslo. Spoznal je tudi, da očitno potrebuje pomoč, zato se je prijavil na kliniko za odvajanje od seksa. "Spoznal sem, da sem odvisen tudi od nenehnega občutka krivde in jeze. Takrat sem se preprosto moral odločiti, kaj bom storil - ali bom svoja dejanja poskušal popraviti ali ne," pojasnjuje in dodaja, da je bilo še težje, ko se je iz klinike vrnil v resnični svet, saj ni minil dan, da ga ne bi kdo opomnil na njegova slaba dejanja.

"O, Bog, kako jo ljubim"
Imel je srečo, še pravi, saj mu je ob strani ves čas stala njegova zdajšnja zaročenka, mojstrica tetoviranja Kat Von D. "Takrat so se vsi obnašali, ko da sem strupen, razen enega človeka. Uganite, kdo je to? Dejstvo je, da je pripravljena na to, da jo v medijih predstavljajo kot demona, da je pripravljena iti skozi vse to zame ... O, Bog, kako jo ljubim," pa James pravi o 29-letnici, ki mu ob strani stoji tudi ob vsem intervjujih in podpisovanjih knjig, ki spremljajo promocijo njegove knjige.