Michelle pravi, da razume Sandrino bolečino. Foto: US Magazine
Michelle pravi, da razume Sandrino bolečino. Foto: US Magazine
Sandra Bullock in Jesse James
Sandra Bullock in Jesse James sta poročena od leta 2005. Foto: EPA

"Žal mi je Sandre. Vem, kaj prestaja. Prepričana sem, da je prizadeta, uničena in osramočena," je bila sočutna Michelle 'Bombshell' McGee, ki je svojo zgodbo o 11-mesečni aferi z možem Sandre Bullock medijem prodala za 30.000 ameriških dolarjev.

"Jesse je lagal obema"
A Michelle pravi, da je bila tudi sama žrtev Jessijevih laži. Ta ji je zatrdil, da ne živi več s slavno igralko, ki je bila kmalu po prejetju letošnjega oskarja soočena z moževim varanjem. Tako po njenih besedah največji del krivde nosi prav Jesse, ki je lagal obema.

"Tudi sama se počutim prevarano. Če bi bil Jesse iskren že od začetka, zdaj ne bi bili v tem položaju," je še v avstralski televizijski oddaji Today Tonight povedala manekenka in izrazila obžalovenje, ker je afera prišla v javnost.

Nad obsojanjem javnosti presenečena
Čeprav je zakona med Sandro in Jessejem najverjetneje konec (igralka še ni povedala, ali je Jesseja pripravljena vzeti nazaj, je pa že odločno napovedala bitko za pastorko Sunny) tudi po zaslugi Michelle, ta ne razume, zakaj jo javnost obsoja. Po izpovedi "svoje plati" zgodbe je bila prrepričana, da bo na njeni strani več ljudi. "Ljudje me obtožujejo in mi dajejo različne vzdevke, vendar v tej zgodbi je podlež Jesse," dodaja McGeejeva.

Jesse in Michelle sta se spoznala v njegovi trgovini s čoperji, in kot je povedala, sta skupaj spala le "dvakrat ali trikrat". Po njenih besedah je bilo njuno razmerje vroče le dva meseca, ostalih devet pa se nista videla, ji je pa Jesse redno pisal SMS-sporočila. "Veliko mi je pomenil in moja čustva do njega so postajala vse trdnejša. No, zaljubljena pa še nisem bila," je dodala.

Spodaj si lahko ogeldate še nekaj fotografij Michelle, ki se ukvarja z manekenstvom.