Par, ki je romanco začel leta 2007, je imel manjšo krizo leta 2011, a sta se Jessica in Justin kmalu pobotala ter se tudi zaročila. Foto: EPA
Par, ki je romanco začel leta 2007, je imel manjšo krizo leta 2011, a sta se Jessica in Justin kmalu pobotala ter se tudi zaročila. Foto: EPA

Vse glasnejše so govorice, da sta se zvezdnika poročila v soboto na ranču Jackson Hole v zvezni državi Wyoming, kjer sta se tudi zaročila decembra lani.

Tako znani blogar Perez Hilton kot hollywoodska kolumnistka Janet Charlton, ki sta znana po tem, da med prvima izvesta za najbolj sveže informacije iz sveta znanih, sta na svoji strani zapisala, da sta se Jessica in Justin poročila. Charltonova je zapisala, da so bili svatje nastanjeni v luksuznem hotelu s štirimi zvezdicami. Tudi preostali ameriški mediji drug za drugim pišejo o skrivni poroki hollywoodskih zvezdnikov.

Čeprav je domnevnima mladoporočencema v veliki meri uspelo skriti svoj veliki dan pred radovednimi očmi javnosti, pa je mojstrica poročnih tort Sylvia Weinstock spodbudila govorice o poroki igralcev s svojim tvitom, da konec tedna preživlja v Jackson Holu: "Amerika je čudovita država, Jackson Hole pa je čudež."

Jackson Hole je v lasti enega izmed Justinovih prijateljev, zadnja dva tedna pa so ranč v gorskem okolju prenavljali, kar naj bi prav tako dokazovalo, da sta se Jessica in Justin poročila.

Generalka naj bi potekala v petek, usodni da pa naj bi si 30-letna igralka in leto starejši pevec, ki ga vse bolj videvamo v igralskih vodah, dahnila v soboto popoldne.