Jessica velja za eno najprivlačnejših igralk. Foto: EPA
Jessica velja za eno najprivlačnejših igralk. Foto: EPA
Jessica Alba
Želi si vloge, v katerih lahko vidimo Natalie Portman. Foto: EPA

Lepa Jessica bi se raje videla v vlogah, kot jih ponujajo Natalie Portman. "Vedno dobim scenarij, v katerem igram prostitutko, motoristko v usnjenih oblačilih ali pohotno mladenko."

"Prvi prizor, ki ga predvidijo zame, se po navadi začne: Dekle se tušira, voda ji polzi po golih, napetih prsih. Ne vem, zakaj, a takih vlog nikoli ne ponudijo Natalie," je potožila.

24-letna zvezdnica, ki je zaslovela z vlogami v filmih Mesto greha in Cukrček, je pred kratkim končala snemanje novega filma Into the Blue, kjer v večini prizorov nosi le bikini.

Zaradi golote ne bi mogla spati
Jessica je povedala še, da bi gole prizore odigrala le, če bi ji vlogo v filmu ponudil kakšen priznan režiser in bi bili vroči prizori neizogibni za potek zgodbe. Golote zaradi privabljanja gledalcev in brez globljega pomena ne podpira.

Razkrila je še, da je na avdicijah dobila že precej nespodobnih povabil različnih režiserjev. Bila je odkrita: "Če bi si že zaželela nočno avanturo, tega človeka resnično ne bi hotela videti naslednje jutro oziroma kar vse dni med snemanjem."