Jessica v videospotu nastopa kot poredna Daisy Duke iz filma The Dukes in ne kot ona sama. Foto: Reuters
Jessica v videospotu nastopa kot poredna Daisy Duke iz filma The Dukes in ne kot ona sama. Foto: Reuters
Oče se je plavolaski že postavil v bran in dejal, da v cerkvi njegova hči ne nosi kopalk in kratkih hlač, kako se obleče zunaj cerkve, pa je popolnoma njena stvar.
Jessica pravi, da je bila vedno precej obdarjena. Foto: Reuters

Mnogi so se ob pogledu na zvezdnico v najnovejšem videospotu These Boots Are Made For Walking, kjer umiva avtomobil samo v bikiniju, začeli spraševati, ali ni kirurg poskrbel za njen privlačni videz.

Jessica pravi, da je bila vedno precej obdarjena in da so njene prsi stoodstotno naravne. Dodaja, da je vedno imela večje prsi kot prijateljice, vendar ji je bilo do zdaj nerodno, da bi jih tako razkazovala.

'Zdaj pa sem spoznala, da prav zaradi njih izgledam lepše v oblačilih, ki jih nosim', je še povedala zvezdnica resničnostnega šova Mladoporočenca.

V bran Jessici tudi njen oče
Zaradi novega videospota, v katerem je Jessica precej pomanjkljivo oblečena, so se že oglasile različne verske skupine. Te pravijo, da bi se morala hči duhovnika znati zadržati.

A se je oče plavolaski že postavil v bran in dejal, da v cerkvi njegova hči ne nosi kopalk in kratkih hlač, kako se obleče zunaj cerkve, pa je popolnoma njena stvar.

Sicer pa Jessica pravi, da v videospotu nastopa kot poredna Daisy Duke iz filma The Dukes in ne kot ona sama. Zagotavlja, da je zelo sramežljiva in da nikoli ne bi mogla početi stvari, ki jih počne Daisy.