Olivia Munn je priznala, da že dolgo občuduje komika. Foto: AP
Olivia Munn je priznala, da že dolgo občuduje komika. Foto: AP

“Septembra lani sem šel na zdravljenje zasvojenosti, ven sem prišel oktobra. Potem sem se izselil od doma, ki sem si ga delil z nekdanjo ženo, za noč čarovnic sem vodil Saturday Night Live. Potem sem znova zabredel v mamila," je začel 39-letni komik.

"Znova sem šel na zdravljenje, tokrat za dva meseca. Ven sem prišel februarja in ostal čist nadaljnji mesec in pol, nato pa sem šel spomladi v Los Angeles, kjer sem spoznal čudovito žensko po imenu Olivia in se začel z njo dobivati. In zdaj pričakujeva otroka! Kar malce živčen sem, ko to oznanjam oče bom!"

Mulaney z ženo Anno Marie Tendler. Foto: AP
Mulaney z ženo Anno Marie Tendler. Foto: AP

Skupni znanec para je za Page Six povedal, da sta presrečna ob novici, čeprav je Mulaney do zdaj vztrajal, da si otrok ne želi.

Ženo ločitev ujela nepripravljeno

Nekateri so tudi že podvomili v Mulaneyjevo časovnico dogodkov, glede na to, da je 41-letna Munnova po fotografijah sodeč že v visoki nosečnosti, Mulaneyjevo ženo Anno Marie Tendler pa je maja novica, da jo njen mož zapušča, ujela popolnoma nepripravljeno, kar je tudi objavila na svojem Instagramu.

"Strta sem, da se je John odločil, da konča najin zakon," je sporočila takrat 36-letna umetnica. "Želim mu uspešno nadaljnje okrevanje in podporo pri tem."

Poročena sta bila od leta 2014, Tendlerjeva pa je možu tudi stala ob strani ob njegovih številnih zdrsih v svet mamil.

To bo prvi otrok za oba zvezdnika, pri čemer tudi ni res, da je Mulaney spoznal Munnovo letos spomladi, ampak sta se spoznala na poroki Setha Meyersa leta 2013. Takrat je ona povedala za medije, da je bila popolnoma očarana nad Mulaneyjem, ki je bil tam z ženo, in ga "kar malce zalezovala".

Munnova, ki se je najbolj spomnimo po seriji Newsroom, je bila pred tem v zvezah z Aaronom Rodgersom, Chrisom Pinom, Justinom Timberlakom, Matthewom Morrisonom in Joelom Kinnamanom.