Johnny Depp in Kate Moss sta bila par do leta 1998. Foto: EPA
Johnny Depp in Kate Moss sta bila par do leta 1998. Foto: EPA
Pete Doherty
Kam je izginil Petov potni list? Foto: EPA

Jezen je tudi na modne hiše, ki so s Kate prekinile pogodbe. "Vodilna imena visoke mode jo zdaj vlačijo po blatu," je dejal Depp.

42-letni igralec je povedal, da bi Kate morala imeti pravico živeti svoje življenje, tako kot želi sama. "Neverjetno je, kako se je pisalo in govorilo o njej. Saj ne kandidira za predsednico države. Ne pretvarja se, da je popolno pridno dekletce, je le človek, kot mi vsi. In vsi imamo grozne napake, vsi smo na neki način pokvarjeni," pravi Johnny.

Dodal je še, da je Kate čudovito dekle, pohvalil pa jo je, da se je odločila za rehabilitacijo in da je na kliniki zdržala en mesec. Johnny in Kate sta bila par štiri leta.

Pete ne najde potnega lista
Pete Doherty, s katerim supermanekenka prijateljuje zadnje leto, pa se ukvarja z drugačno težavo. Pevec skupine Babyshambles namreč nikakor ne najde potnega lista in zato ne more poleteti v New York, da bi videl Kate.

Pete naj bi celo mislil, da mu je potni list nalašč nekdo ukradel, zato da se s Kate ne bi mogla dobiti. Kliče svoje prijatelje in jih obtožuje, da so krivi za izginotje osebnega dokumenta, saj je prepričan, da ga nekateri od njih želijo ločiti od Kate.

Mossova medtem molči o svojem burnem razmerju z Dohertyjem, v katerem že od začetka ne manjka vzponov in padcev.